Odpočinek hledejte i jinde, než jen v pivních lázních

Pivní lázně jsou oblíbeným místem odpočinku pro mnoho Čechů. Jsou vyhledávané pro své ozdravné účinky a kladné působení na lidskou psychiku. Ačkoliv se jedná o novou formu lázeňství, přece jen je dobré zkoušet pořád nové věci.

Určitě se nechte hýčkat čas od času v pivních lázních. Hlavní složkou pivní koupele je voda o teplotě ke čtyřiceti stupňům, pivovarské kvasnice a směs léčivých bylin. Určitě je krásný zážitek se do takovéto lázně ponořit a nechat plavat povinnosti a starosti všedních dní. Nechme tedy mluvit fakta o pivu a poznejte tento chmelový nápoj z jiné stránky.

Relaxovat můžete i v saunovém ráji a nebo při romantice na Hluboké.

Kromě pivních lázní si určitě odpočinete i saunovém ráji při víkendu v aquaparku nebo při zámecké romantice na Hluboké. V saunovém ráji si samozřejmě budete moci vybrat a hlavně vyzkoušet hned několik druhů sau. Je libo finská nebo ruská sauna? A nebo byste raději navštívili nějaký saunový rituál? Přečtěte si o saunovém ráji více.

Romantický odpočinek vás také čeká v Hluboké nad Vltavou. Krásný zámek a Jihočeská Alšova galerie přímo vybízí k tomu město navštívit. Zažijte pohádkovou noc v zámeckém hotelu, kde pobyt probíhá. Přečtěte si o zážitkovém pobytu zde.

Kategorie: Pivní lázně
Pivní lázně
Pivní lázně, originální a výjimečná lázeňská procedura s léčivými a regenerujícími účinky na celý organismus. Pivní lázně celkově přispívají ke zlepšení obranyschopnosti lidského těla. Pivní lázně jsou originální rekondiční lázeňskou terapií, která využívá léčebných účinků teplé minerální vody, surovin pro výrobu piva a piva samotného.
Součástí pivních lázní jsou koupele, finská sauna, léčivé zábaly, klasické i speciální masáže, doplněny nezbytnou pitnou kůrou zlatavého moku.