Pivní lázně pro ženy

Už je to dáno asi minulostí a už je to v nás asi nějak zakódované, že pivo patří k mužům a k ženám buďto abstinence nebo víno. Ovšem, opak je pravdou a toto zdání je milné, až scestné. To, že tento skvělý zážitek nese jméno „pivní lázně“ jej hned neodsuzujte, jelikož je velmi vhodný i pro ženy. Už jen proto, že se nekoupete v klasickém pivu k pití, nýbrž ve speciálně vařeném tmavém koupelovém pivu, které má mnohé blahodárné účinky pro pokožku.

Jelikož se jedná o neopakovatelný zážitek, velmi příjemnou koupel a také směs bylinných extraktů a emulzí, které uvolní a omladí lidské tělo, je pivní lázeň vhodná i pro ženy.

Co ženy ocení?

Ženy se odjakživa chtějí líbit a zůstat stále mladé. Právě v tom jim svojí jedinečností můžou dopomoci pivní lázně.

Pivní lázně obsahují živé kultury pivních kvasinek, které se aktivně podílejí na obnově vaší pokožky tím, že se účastní výměny kožních vrstev vaší pokožky. Právě tento účinek lázní způsobuje ono omlazení, ke kterému dopomáhají i mnohé další složky lázně. Tento omlazující účinek se ale neomezuje pouze na pokožku, ale velmi příjemným a povznášejícím způsobem napomohou vašim vlasům získat zpět svou plnost, objem a pevnost.

V pivní lázni jsou obsaženy i různé bylinné výtažky, čistě přírodní extrakty a další emulze. Právě díky těmto čistým a přírodním produktům prvotřídní kvality mají pivní lázně skvělý regenerační účinek pro vaši pokožku, vlasy, ale také nehty.

Co ocení asi hlavně ženy, je velmi příjemný a jemný olej, který pivní lázeň také obsahuje. Tato složka se podílí na zvláčnění vaší pokožky a na ozdravení vlasů. Podporuje jejich hebkost, jemnost a vlasům jejich lesk.

Co naopak ocení nejenom ženy je účinek prakticky jakékoliv teplé koupele. V pivní lázni se vám prohřejí klouby a stres bude bleskurychle odplaven ven z těla. Teplá voda napomůže rozpouštění různých bylinných extraktů a minerálů, které vaše pokožka bude moci lépe vstřebat a při tom všem vás bude pivní pěna hýčkat a dodávat vám pocit výjimečnosti.

 

Pivní lázně
Pivní lázně, originální a výjimečná lázeňská procedura s léčivými a regenerujícími účinky na celý organismus. Pivní lázně celkově přispívají ke zlepšení obranyschopnosti lidského těla. Pivní lázně jsou originální rekondiční lázeňskou terapií, která využívá léčebných účinků teplé minerální vody, surovin pro výrobu piva a piva samotného.
Součástí pivních lázní jsou koupele, finská sauna, léčivé zábaly, klasické i speciální masáže, doplněny nezbytnou pitnou kůrou zlatavého moku.