Pivní lázně jako vánoční dárek

Každý rok je to stejné. Jakmile skončí našim nejmenším letní prázdniny a začnou chodit do školy, čas jako by se zbláznil. Najednou nás dělí pouhých pár měsíců od svátků klidu a míru – od Vánoc. Výlohy obchodů se zaplní nazdobenými vánočními stromky, sněhuláky, zvonky, balíčky dárků a vším, co nějak s tímto obdobím souvisí. Vánoční atmosféra na nás dýchá ze všech koutů a my jsme nuceni přemýšlet nad tím, co udělá našim blízkým radost tento rok. Většina z nás zřejmě, jako každý rok, skončí u pěkného svetříku, knihy či kosmetiky. My vám však přinášíme vskutku originální nápad. Darujte vánoční dárky jako zážitky!

Zážitek. To je vánoční dárek, se kterým vaši přátelé ani příbuzní rozhodně počítat nebudou. Navíc vám můžeme zaručit, že na takový zážitek, jaký jim nabídnete, hned tak nezapomenou. O jaký zážitek se tedy konkrétně jedná? Česká republika je po celém světě známá svým jedinečným pivem. My vám nabízíme jako dárek k Vánocům právě tento zlatavý mok. Konkrétně se jedná o pivní lázně.

V malém městečku Štramberk nalezneme pivní lázně jen několik kroků od pivovaru samotného. Takže pokud vaši blízcí od vás dostanou právě tento vánoční dárek, poputují do tohoto malebného moravského městečka.

A co všechno zážitek obsahuje? V první řadě šťastný obdarovaný absolvuje lázeň v masivní kádi vyrobené z dubovo-modřínového dřeva. Pivní lázeň obsahuje minerální látky, vitamíny a navíc je doplněna o blahodárné účinky soli Mrtvého moře. V průběhu lázně se navíc náš obdarovaný oddává speciální aromaterapii, která je založená na uvolňování chmelových silic.

Samotná lázeň trvá 20 minut. Zážitek dále obsahuje 40 minut relaxace na lůžku. Velkým lákadlem také může být fakt, že během celé procedury se můžete oddávat konzumaci kvasnicového piva, které se právě zde ve Štramberku vyrábí.

Pokud tedy máte mezi svými přáteli či příbuznými milovníka piva, neváhejte a nadělte mu tento zážitek. Vánoční dárek v podobě pivních lázní ho jistě potěší.

Kategorie: Pivní lázně
Pivní lázně
Pivní lázně, originální a výjimečná lázeňská procedura s léčivými a regenerujícími účinky na celý organismus. Pivní lázně celkově přispívají ke zlepšení obranyschopnosti lidského těla. Pivní lázně jsou originální rekondiční lázeňskou terapií, která využívá léčebných účinků teplé minerální vody, surovin pro výrobu piva a piva samotného.
Součástí pivních lázní jsou koupele, finská sauna, léčivé zábaly, klasické i speciální masáže, doplněny nezbytnou pitnou kůrou zlatavého moku.